söndag 13 juli 2008

Just det...

Skulle ju skriva om hur det gick att jobba idag.. Joddå det gick bra för att vara första söndagen som jag jobbade där.. Jobbade med en riktigt trevlig tant.. Eller i alla fall ganska trevlig.. Det började ganska bra, vi hann med ganska mkt innan frukosten, men vi kom lite efter vilket vi jobbade i fatt, vilket jag tyckte va jätte duktigt av oss.. Får se hur det går för mig och den nya tjejen nästa vecka.. Jag kommer nog inte hitta alla jäkla rum.. Men det löser sig, får be om en privat guidning på freda så jag verkligen hittar.. Det va en massa jobbig bäddning på jobbet, vilket jag inte tyckte va så himla kul, men det kanske e sådant man får ta.. Tråkigt nog, överlevde i alla fall.. Men men.. Det är dags att jobba imon med.. Tyvärr men det är bara 6 dagar kvar vilket e skönt..

Sen kom jag hem och satte ihop min byrå, och det gick ju ganska bra, fram tills att jag förstör allt och gör fel som vanligt, och det gick lite sönder, men det syns inte.. Den är på baksidan av lådan som hoppas ingen ser det.. Jag gör det inte, men det finns säkert någon som kollar det med morr. sedan har vi installerat en hall lampa hos mig oxå vilket jag tycker e skit bra.. :D
Så nu dinns det ljus i min hall i alla fall.. :D

Annars e jag bara trött som vanligt även om jag kom i säng ganska tidigt igår kväll..
Men men, eftersom jag ska jobba imon, kanske jag ska lägga mig och sova nu.. Natti natti på er alla!

2 kommentarer:

riksomengris sa...

Men, var jpobbar du då? Anders fattar inte

Lena sa...

det är mycket som inte stackars gammla Anders fattar, dejtar suss i en röd fiiiin tröja och städvagn sen får du gissa resten själv..