tisdag 22 april 2008

Uppdatering igen

har inte skrivit på ett tag nu.. o har ju sagt att jag ska uppdatera er om hur jag mår.. O jag är helt frisk nu.. Men tänderna gör fortfarande ont, tyvärr.. Så har fortfarande problem med att äta.. Men det positiva i det är att jag går ner i vikt.. vilket är bra i sig.. men måste köpa nya byxor då ett par är jätte för stora och de andra paret har gått sönder.. Men hade tänkt att göra det i Jönköping, och hade tänkt att jag om jag inte jobbar skulle jag sticka tidigt på freda o fixa det. Men jobbar freda, så vet inte om jag hinner det.. Får se.. Annars får jag titta med gråtfyllda bambi ögon o fråga om jag kan låna bilen och åka te A6 på lörda.. Får se hur det löser sig.. :S Det kan jag skriva om på sönda.. så ni kanske inte får någon uppdatering under helgen.. Vet inte vad jag ska skriva mer så slutar nog här.. Men nu vet ni hur det ligger till med mig..

Jo just det valborgsspexet närmar sig.. Kanske bäst att lära sig replikerna.. Annars kommer Farbror Anders att smiska mig.. Eller det kanske e skönt.. Så länge han smiskar Tony e jag alltid nöjd.. :P

lördag 19 april 2008

Hur mår jag?

Jo.. Börjat o skriva om hur jag mår nu, så ansåg att det var en ganska passande rubrik.. Blivit mycket skrivande nu när jag har varit sjuk.. Kanske haft lite dö tid att slå ihjäl, eller så tänkte jag att lite folk ville veta hur det står till.. Men vet inte..

Är numera feberfri, vilket är positivt. Men min mun kommer att ha ihjäl mig i stället.. Kan fortfarande inte äta.. Vilket innan berodde på febern, och nu, som sagt på min mun.. Gör lite för ont för att gå tillbaka till fast föda helt och hållet.. Så ska hålla mig till min nyponsoppa och dricka över helgen kanske.. :S Sen får jag se.. funderar på att ringa tandläkaren igen nästa vecka och be om att få komma dit och kolla på det.. Så att jag inte har hål.. Vilket jag tror jag har, och det kommer jag inte att ha råd med, men det får lösa sig, om det är de som e problemet.
Annars har jag börja att kvickna till igen..
Men lovar att jag ska försöka komma ihåg att skriva lite mer här.. Fått höra att det finns lite folk som är intresserade av att få veta vad som pågår i mitt liv..

Idag var jag även och köpte ett block att kunna skriva i, och tänkte jag skulle försöka att börja skriva, vilket några stycken ligger på mig att jag skall göra.. Så ska i alla fall försöka innan jag lägger ner iden helt och hållet. Jag tror inte det kommer bli så bra men ska i alla fall försöka som sagt..
När jag har varit sjuk har jag inte hunnit tänka på hur jag mår psykist, vilket kan anses bra.. Eftersom jag inte har haft orken till att vara deppig.. Och det är ju alltid något, men är orolig att nu när jag mår bättre så kommer det att komma tillbaka, speciellt om jag sitter sysslolös.. Men har suttit o läst en 700 sidig bok på ca en vecka, så kommer nog inte ha tid till det utan kommer försöka att sätta näsan i nästa bok, har glömt hur mysigt det är att läsa..

Sen vann HV SM guld igår, vilket gjorde mig lite glad i alla fall.. :D Ville bara berätta det.. Har nog inte så mkt mer att berätta just nu. Men ska försöka tänka ut något trevligt att skriva om imon.. Så att ni får flera uppdateringar om mitt liv..

Krama

fredag 18 april 2008

Uppdatering...

Lovade ju en uppdatering i hur jag mår igår, så tänkte skriva lite om hur det är.. Febern börjar gå ner till typ minimal, så det håller nog på att bli bra igen.. Men hostan är fortfarande kvar och irriterar mig...

Men bara för att febern börjar gå ner och jag börjar att kännar mig friskare, så ska jag inte bli bra.. Har fått världens tandvärk.. Eller tandvärk och tandvärk.. det är med att hela mitt tandkött har bestämt sig för att svullna upp och göra ont, jag vet inte varför.. så har varit på apoteket idag, och handlat massa flout, tandkräm och annat som jag hoppas på ska hjälpa mig.. Eller jag fick mer eller mindre oder av tandläkaren att göra det.. Och att det ska gå över på en vecka vilket jag hoppas att det gör.. För har verkligen inte råd att gå till tandläkaren.. Och har speciellt inte råd med att ha fått hål i någon av de små tänderna..

Annars går humöret upp och ner precis som vanligt.. Har inte hänt så mkt mer i mitt liv..
Ska fortsätta uppdatera i er hur jag mår..
Kommer mera imon.. Det lovar jag.

torsdag 17 april 2008

Mummel

Mummel mummel mummel.. Fortfarande febrig, men mycket piggare, men hostan vägrar ge sig, vilket har lett till att min rygg börjar att protestera, och att jag inte kan ligga ner.. Vilket gör det svårt att sova.. Det skumma är att jag i min lilla egna värld tänkte att alvedonen kanske tar bort lite av hostan, gör att jag slutar hosta lite grann, och att ryggen skulle sluta göra ont en stund så man kunde få sova, men nej, hostar bara mer.. Och ryggen värker bara mer och mer.. Men får vara glad över att febern går neråt, och att det kanske e bra.. Så det är alltid något, men jag ville verkligen jobba imon, men det kan jag ju inte göra.. så ringde och gjorde dem besvikna ida.. Lite tråkigt men de e sånt som man måste ta ibland med..

Ida ska jag försöka att ta mig till stan utan att hosta sönder mig.. Får se hur det går, hoppas på att jag lyckas.. Tänkte köpa mig lite mat och se om jag lyckas att äta ida med utan problem.. Som ni vet lyckades jag äta igår, så hoppas på att kunna äta idag med.. Tänkte försöka med fast föda, och se hur det går..

Tror att det kommer gå bra eftersom jag inte längre har så hög feber.. Det är mest hostan som irriterar mig hela tiden.. Men kommer nog att klara mig..

Så nu är ni uppdaterade om hur jag mår ida.. Så får la skriva imon eller senare ikväll och uppdatera er om hur det är då...

onsdag 16 april 2008

Fortfarande sjuk

Fortfarande sjuk tyvärr.. Men börjar att bli lite bättre, vilket är positivt i alla fall.. Men fortfarande extremt trött, och konstig.. Men tror att jag kommer överleva detta med.. Lyckats att äta lite ida utan att spy upp de, än i alla fall, men vi får se.. Hoppas på att få behålla lite av maten i alla fall.. Men har inte lika hög feber.. Från att haft 39 graders feber i går morse till att ha 38,5 i morse är alltid bra.. Så hoppas på att det går neråt i alla fall.. Men det kommer nog ta sin lilla tid.. Får se om jag kan jobba på freda, men tror inte det.. Tror inte min kropp vill att jag ska jobba och tjäna pengar.. :(

Det är så himla irriterande, kan inte bli lite förkyld, utan ska lilla jag bli sjuk, så ska jag bli det ordentligt.. Min mamma sa att man bara får typ influensan typ vart 8:de år, men inte när det gäller mig, är nog ett undantag.. Var typ bara 2 eller 3 år sedan som jag hade flunsan sist, tyvärr.. Men man får lida lite. Min kropp är som den är och tror att jag börjar vänja mig efter 23 år med den..

Trött men lyckas inte att sova.. Fattar inte.. Men ska nog försöka att sova snart tror jag. så kanske det blir lite bättre.. Men men..

tisdag 15 april 2008

sjuk

så va man sjuk igen då.. Tyvärr.. Känns som om jag e mkt sjuk nu för tiden.. Men har alltid blivit lätt sjuk.. Knarkar de alvedon som jag fått låna och som aldrig kommer tillbaka..
Brukar inte vara speciellt ynklig när jag e sjuk, men nu känns det som om den ynkliga lilla lena kommer fram.. Vill bara att folk ska tycka synd om mig.. Vet att de gör de, men ingen vågar komma nära mig och krama om mig.. Visst det kanske inte är någon bra ide att krama en sjuk person men ändå..

Vaknade kl 7 imorse av att ha 39 graders feber och ont i hela kroppen, valde att ta en tablett så att jag skulle kunna somna om, men började svettas i stället, som man brukar göra. Men lyckades att somna om vid kl 8 och lyckades sova i hela 40 min, sen va min lilla kropp helt pigg, ja den hade bestämt sig för det i alla fall..

Trodde att tabetterna skulle ta bort den jobbiga hostan jag har, men som vanligt hade jag helt fel, hostan e kvar.. Vet inte riktigt vad det är jag har men tror att det är flunsan, visst det går över fort, men det känns som evigheter innan man blir frisk men så e de ju alltid när man e sjuk.

Ska på arbetsintervju på månda antagligen, ska kanske bli personlig assistent åt en bebis, men ska gå på intervjun o se vilka tider osv, som gäller.. Annars e de ju alltid bara att säga nej till jobbet, så det är ju inget tvång att ta det.. Men men..
Ska försöka hosta i mig lite mat nu medans tabetten fortfarande verkar.. Sen blir det nog att försöka sova en stund..

Host host!!

lördag 12 april 2008

så vad de så här med mig o alkohol...

När ska jag egentligen lära mig? Kanske ska bli nykterist och sluta att dricka.. Jag och alkohol funkar verkligen inte.. Det finns 2 alternativ om hur det blir..

1. Jag dricker för att jag e deppig och blir bara ledsen efteråt..

2. Jag dricker för att bli gladare, men blir ändå ledsen...

Kanske inte är de bästa kombinationerna, och det kanske är därför som jag inte ska dricka alls..
Idag va jag bakis, på riktigt.. Brukar inte vara bakis.. Brukar alltid dricka tills jag spyr på kvällen, och sedan knarka vatten och bara vara seg på dagen efter, men var nog inte så smart igår. Visst jag var full, men mådde inte illa, och drack inte vatten, så det kan förklara en hel del.. Men pomfrites, chips och frisk luft hjälper. Och kanske lite sömn då då, sov lite oxå eller lite o lite, har sovit ganska mkt ida.. Tror jag sov för mkt.. Men nu framåt kvällen mår jag mkt bättre o e sugen på pizza, så får bli pizza imon, någon frivillig som vill pizza äta med mig imon??

Funderar på att somna igen, är trött.. Pust och stön, får se hur jag mår imon.. Hoppas på att jag e piggare i alla fall.. Men men, kanske ska sätta mig framför tvn och se dum ut, och inte fatta någonting som vanligt..

onsdag 9 april 2008

Vaknade lika förbanad som jag somnade, kanske ska gå tillbaka o jobba på kss imon, lite bättre än inget, men vill verkligen inte, och det är det som gör mig ledsen..

Snart e de dags att börja ta tag i sitt liv.. Måste bara va arg ett tag först.. Kanske denna veckan ut, sen så blir det jobb sökande delux!

Så jävla trött.. Allt är bara fel hela tiden, verkar som om jag gör allting fel. Hittat låtar som jag numera älskar, som jag tror att jag börjar att lyssna sönder totalt.


Men men kommer mer sen. Måste städa nu.. Krama
Låt 1
Låt 2

tisdag 8 april 2008

Varför bry sig??

Försökt att få lite symptai idag.. Varit arg och ledsen och sökt goda råd.. Fått några av en kompis som pluggar juridik eller något sånt i alla fall.. Utsett honom till mitt levande juridiska ombud.. Känns som om man kan fråga honom om det mesta som har med lagen att göra.. Och fått lite hjälpande svar i alla fall.. Sen har vi min tjej kompis som blev uppsagd, som har vissat en gnutta sympati.. Hon förstår hur jag känner i alla fall.. Sen har vi resten som jag har försökt att prata med, men ingen verkar riktigt få grepp om det, eller i alla fall inte vilja greppa om det, visst har inte riktigt vilja berätta om allt som har hänt, men vill ändå ha lite medkänsla, att i alla fall de låtsats att bry sig om det som har hänt, varför jag är arg och ledsen på en och samma gång.. Varför jag är på ett humör som svänger upp och ner hela tiden.. Men ingen verkar ha intresset eller orken längre. Verkar som om jag har mått för dåligt för länge nu, för att någon ska orka bry sej, att det är samma sak igen.. Men det har hänt mkt mkt mer.. Detta som hände under dagen har inte gjort det bättre.. Och att jag märker hur lite folk jag har att luta mig mot har inte gjort saken så pass jätte mycket bättre, och kanske inte gjort det sämre heller, jag ska vara glad att jag har någon som bryr sig om mig överhuvudtaget.. Men som de flesta vet som känner mig har jag svårt att lita på människor, och det gör att jag inte riktigt vet var de står.. Och ibland känns det som om att jag har rätt att de inte riktigt orkar med allt, att jag trycker på dem för mycket, att det är för mkt på en gång. Att jag är en vandrande katastrof, eller en tidsinställd bomb som är redo att sprängas..

Eller så har jag sprängts och låter de omkring mej plocka upp skärvorna av mig, och låter dem limma ihop mig. Har varit arg både igår och idag. Och kanske på fel saker och på fel personer, låter ilskan komma ut fel.. Men orkar inte längre vakta min tunga. Även om jag måste. Har försökt att göra det ett tag nu.. Har försökt att inte riktigt berätta allt, att låta vissa saker stanna inne, mest för att skydda dem som är omkring mig.. Men vet inte riktigt om jag gör rätt eller fel, med att försöka att skydda dem.. Vet inte.. Men ibland känns det som om att de vill bli skyddade från mig.. Och ibland att jag ska berätta allt. Och bara gråta ut.. Men jag orkar inte gråta mer, orkar inte vara ledsen. Känns som om det har kommit upp för mkt att jag har öppnat mig för mkt.

Att jag är sårbar just nu.. Vissa tycker att det är bra att jag är ärlig och säger vad jag tycker om vissa människor, andra tycker att jag borde vara tyst och inte säga något och låta folk hållas, men är inte sån och vet inte om det är bra att låta alla hållas för länge och för lät utan att prata med personen om vad det är som är fel.. Vill att folk ska vara raka mot mig, och säga vad de tycker, och jag är rak tillbaka. Försöker att leva så. Tycker inte om lögner som inte kan hållas. Och många jag känner är sådana människor, såndana att de låter folk hållas för länge och virar in sina ord. Att de låter folk hållas..

Vet inte vilket som är bäst att göra att låta folk hållas eller att låta människor leva som de vill.. Men tycker att man borde få höra sina brister någon gång då och då, för att få chansen att bättra sig. Även om sanningen ibland svider mer än vad som var meningen. Men oftast så kommer man över det och går vidare med sitt liv..

För arg för att sova även om jag är trött.. De här var de enda sättet just nu för mig att få ur mig det värsta. Men behövde nog prata med någon, men det är inte lätt att hitta någon att prata med alla är upptagna med annat eller tröttnat på mig..

Pissed off

Förbannad på företag som hanterar sina anställda som de vill.. Att de tror att de kan hantera människor precis som de vill.. Att de tror att man kan är som man är.. Jag är egentligen ingenting i deras ögon.. så från att ha haft 2 st extra jobb så har jag smörat till att få tillbaka det andra, vilket de inte var speciellt förtjusta i.. Är riktigt förbannad.. Det är inte riktigt det som jag hade tänkt mig alls.. Tycker att de så himla förnedrande att de inte ens kan ge en en bra andledning till varför man inte får stanna.. Funderar på att gå till faket och reda ut allt.. Och se om de får lite problem då.. Men det är bara unga tjejer som de kan hantera precis som de vill..

Orkar inte med mer skit nu.. Ska hitta ett ordentligt jobb som gör att jag ska sätta mig över dem, ska aldrig rekomendera dem för någon..

måndag 7 april 2008

Har tråkigt

Oki.. Sitter hemma en månda o bara glor.. Har tråkigt.. Vill göra något, men känns som om alla antingen jobbar eller ligger och sover fortfarande.. Blir la att sätta sig och läsa, vilket är bra.. Alltid bra att läsa har jag hört..Sen kanske det blir lite städning, och sen är det spex.. Och det är ju alltid trevligt.. Träffa folket igen..

Men annars så rullar det sakta framåt.. Segt som sjutton men det funkar.
Funderar på att äta lite frukost men är inte riktigt hungrig än.. Men det kommer nog.. Har tendensen, som många retar sig på. Speciellt mina föräldrar och andra folk omkring mig, om att jag endast äter när jag är hungrig, annars brukar jag inte äta alls. Vilket folk försöker berätta för mig inte är bra, utan att jag kommer att bli sjuk..
Så måste bättra mig när det gäller det..

Med skrivandet går det inte alls.. Kommer inte på någon bra början, börjar forma en handling i min lilla hjärna men vet inte hur jag ska få ner det på text. En sak som jag hade tänkt att testa va att bara sätta mig och skriva, och titta på början och slut när jag väll skrivit allt, kan vara en bra ide kanske.. Kanske en bra grejj att göra en regning dag som denna..

Annars så kommer det nog gå bra med det med.. Men kommer uppdatera er om hur det går med det..

Har inte skrivit om hur jag mår på ett tag. Och det är som det brukar vara. Det är inte helt bra.. Men känns som om att jobba är en bra terapi, hinner inte riktigt tänka på hur jag mår riktigt, när jag väll jobbar, och när jag kommer hem är jag för trött för att tänka på det.. :S

Kanske kommer lite mer uppdateringar under dagen om hur det går med läsandet, skrivandet och städandet.. Nu börjar jag känna mig hungrig, och har därmed bestämt mig för att äta liiiiite frukost..

söndag 6 april 2008

Läsa och skriva

Kom fram till att om jag ska börja skriva kanske man ska ta tag i läsandet igen.. Läste väldigt mkt ett tag..

Och det är bland det skönaste som finns kom jag fram till.. Men har tappat det ett tag.. Har inte blitt mkt läsande på ett tag så tänkte ta tag idet nu.. Bara sätta mig och läsa när jag inte har ngt annat att göra....

Så det kommer nog trycka i mig lite böcker när jag inte har något att göra.. Men det kommer kanske försvinna ett tag..

Sen får ni se hur det går med skrivandet.. Det kommer mer info om det..

Det finns oxå sånt som gör mig riktigt arg just nu.. Det är människor som ger sig in i saker utan att ta tag idet.. Och är för rädda att be om hjälp.. Och sen är det de som inte vågar att säga ifrån att det har gått för långt.. Att inte säga åt personen i fråga att det inte funkar längre.. Och vrider och vänder sig för att berätta det.. Och visst man ska kanske inte ska säga det ärligt och rakt ut som kanske jag gör ibland för det kan såra, men man ska ändå ha modet att säga det, att våga ringa eller maila om problemet....
Men alla vågar inte prata om allt och vissa är för fega och vågar ta upp problemen med andra men inte med den beröda personen.. Ryk er i kragen och säg det innan jag gör det åt er.

torsdag 3 april 2008

Nytt extra jobb..

Joddå skaffat mig ett till men det har jag ju redan berättat varit där i snart en vecka och det har flytit på ganska bra förutom att man blir helt utsalgen efteråt.. Men det går bra o hoppas på att jag får fortsätta.. Men det vet man aldrig. Det är långa dagar och man blir som sagt väldigt trött.. Men trevligt att ha fått 2 extra jobb.. Men skulle helst av allt vilja ha ett fast jobb.. Men det kommer nog.. Det hoppas jag på i alla fall.. Men man vet aldrig..

Annars har allt flytit på precis som innan. Det finns inte så mkt nytt att berätta.. Blir ett kort inlägg idag. .E som sagt lite små trött och funderar på att gå o ta en dusch..

Annars så ska nog allt i livet streta emot mig som vanligt.. Men har inte hunnit tänka så mkt på det.. Det blir en del tänkande på annat med nytt jobb o så.. Men men..

Ska te IKEA imon.. Har inga pengar att handla ngt för men det går ju alltid att titta.. :)

tisdag 1 april 2008

1:a april

Jag har i alla fall inte blivit lurad idag.. Och har inte lurat någon.. Men hade velat, men är så dålig på att komma på bus.. E så himla trög på att komma på något så de blir nog inte något bus i från min sida.. :S

Vet inte vad jag e på väg någonstans.. :S Vet bara att det kanske bara e bra eller så kanske de e dåligt jag vet inte..

Precis börjat på mitt andra extra jobb i dag, så ja nu har jag 2, vilket kanske e bra, jag får ju lite mera pengar o det behöver jag.. Så kanske jag slipper att gå på soss.. :S