måndag 30 juni 2008

mummel

Your mouth can tell a lie, but your eys makes the misstake to let me know you are lieing. I can tell your face that you maby don't need me, but your telling me that you do. What shall I beleve when you lied to me? You tell me to trust you but can I? Or I'm I the wone who is the fool? I'm I the wone who lives in a lie?

Du kan säga att du älskar mig, du kan säga att du behöver mig! Men har jag verkligen ditt ord på att du håller mig kär? Att jag är betydelsefull för dej? Är jag verkligen din?

lördag 28 juni 2008

Ny lägenhet och annat tjäfs...

Japp då sitter jag och inviger min blogg i den nya lägenheten som jag tjatat om så pass länge nu, och nu har jag äntligen flyttat dit.. :D Den är fin och stor, mycket större än vad jag är van vid.. Har bara bott litet så är inte van vid att ha så här mkt yta att leva ensam på.. :D

Är orolig för att min vän har gjort något han kommer ångra, vet inte varför jag reagerar så starkt på det.. Men något måste de va..


"So long happy times, hello loneliness, here I am. You been waitnig for me I heard. I've been missing you too.. So log every friend.. Another feeling is here and take me over. I'm not yours anymore, you belong to somewonelse now.. I'm not yours anymore.. It feels that your not mine. Your belong in a happy place, and I can se how your hurting your self, and I can't stop you, I'm to far away, so you can not hear me.. Plece always know I'm forever here. I will take the pain for you when it comes.. I would always be nere you if you asked me to, but you don't se me now. I've tried t reach you and take your hand, but you dropping it, and walking away from me again..
Lonliness I'm yours aganin.."

fredag 27 juni 2008

If only...

If only I could ceep what I promised... If I alway did what I said, maby everything should be mutch beeter.. Nothing could be worse anyway.. Because when you're on the bottom you would'ent fall anymore but you do anyway... I don't want more lies!

När jag ser mig omkring ser jag ne längre det som jag skulle tro jag skulle se.. Trodde jag levde i en varm verklighet, men lever i en kall verklighet.. Ser ingen ingång till en fantasi värld längre, känns som om jag ska hållas i den kalla världen i en tid till, men jag fryser inte alltid, ibland kan jag känna värme i från en människa, men ofta är det med en isande lögn jag blir bemöt.. Får en tvivlande känsla av att inte vara älskad. Folk hävdar att jag betyder något, men vad är en känsla egentligen. Eftersom ingen kan förklara det för mig.. Ingen kan inte veta att känslor kanske inte finns. Ingen känsla utan känslorna av ensamhet och kyla.. Övergivenheten hänger över mig. Känner mig utanför..
Är inte som alla andra.. Det är bra att vara speciell har hört, men är man för speciell, är det inte heller för bra. Vill inte vara speciell, vill inte vara annorlunda än alla andra, vill bara passa in, varför kan ingen se eller höra mina skrik? Varför bryr sig ingen?

I Wish u the best! You know!


Snart dags för att flytta, ja imon i alla fall men det är snart beroended på hur man definerar det, ska flytta in helt och hållet i den nya lähenheten imon är det tänkt.. Ska la bli tevligt.. :)

tisdag 24 juni 2008

Just Feel!

"I noticed tonight that the world has been turning
While I've been stuck here dithering around
Well I know I said I'd wait around till you need me
But I have to go, I hate to let you down
But I can't stop now

I've got troubles of my own
Cause I'm short on time
I'm lonely
And I'm too tired to talk

I noticed tonight that the world has been turning
While I've been stuck here withering away
Well I know I said I wouldn't leave you behind
But I have to go, it breaks my heart to say

That I can't stop now
I've got troubles of my own
Cause I'm short on time
I'm lonely
And I'm too tired to talk


No one back home
I've got troubles of my own
And I can't slow down

For no one in town
And I can't stop now

And I can't slow down
For no one in town

And I can't stop now
For no one"

Hittar lite låtar som passar på mig, känns som om den berättar lite om mig. fattar inte varför men ändå..

måndag 23 juni 2008

Midsommar o annat..

Joddå, då har det varit midsommar, jobbade midsommar tyvärr, men det kanske ger mycket betalt, det hoppas jag på i alla fall.. Var hos mina föräldrar i helgen.. Var vll trevligt.. Och nu har sommarviket på jobbet börjat, så ska jobba i 4 veckor framåt sen vet jag inte alls, men det märker man.. Vill verkligen inte va kvär där.. Men det ger pengar så får vara där tills jag får något fast jobb, men det kommer nog att dröja, eftersom jag verkar vara för kass att tilloch med för att jobba på snabbmatsställen även om jag inte vill jobba där, eftersom det känns som ett ännu sämre jobb än det som jag redan har.. Och det varkar som om det är midre betalt med.. Så får nog vara kvar tyvärr..

Är dålig på att skriva här märker jag.. Blir bara sämre och sämre.. Måste börja skriva mer.. Det är mycket som cirkulerar i mitt liv just nu, som jag inte riktigt orkar berätta just. Vet inte om mitt inre vill bubbla över igen, och om jag riktigt orkar, var inte länge sedan som det hände sist, men det kanske inte riktigt gick över då... Men det kommer nog märkas om ett tag.. Låter en låttext avsluta detta inlägg, för att vissa hur det känns..

"I walked across an empty land
I knew the pathway like the back of my hand
I felt the earth beneath my feet
Sat by the river and it made me complete
Oh simple thing where have you gone?
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin"

"You say you wander your own land
But when I think about it
I don't see how you can
You're aching, you're breaking
And I can see the pain in your eyes
Says everybody's changing
And I don't know why

So little time
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing
And I don't feel the same"

måndag 16 juni 2008

Ush och fy..

E trött som bajs, efter en lång helg, med mycket att göra.. Har varit och jobbat idag, och det var tråkigt som vanligt men tjänar i alla fall pengar.. Har blitt övertalad att jobba på fredag tyvärr, vill inte, men kanske måste.. Måste börja packa till flytten, vilket jag har gjort men det känns inte som om det försvinner någonting ur lägenheten, känns som om det är lika mkt kvar som innan, sen tar lådorna upp en himla massa plats fattar inte varför.. :S

Sedan har jag varit på kålmården nu, vilket var jätte trevligt.. Även fått en ny kamera, vilket oxå var kul, och även behövligt.. så det är skojjisigt det med..

Har oxå varit på student i fredags, fick stå i hellregn i ett trångt umryme, där folk försökte mörda varandra med sina paraplyer.. Men det var trevligt ändå.. Annars tycker jag att helgen bara har sprungit förbi fattar inte var den har tagit vägen.. Alla dagar bara försvinner, börjar nog att bli gammal tror jag.. Hemskt men sant.. Tråkigt nog..

Annars finns det nog inte mkt mer att berätta just nu.. Kanske..

söndag 8 juni 2008

Värmen gör mig galen..

Som jag har berättat innan så går jag och värme inte alls hand i hand.. Tycker det är jobbit när det är för varmt.. Man hinner ju nässtan smälta bort innan man har hunnit komma utanför dörren.. :S

Idag blir det som en vanlig söndag annars.. Blir att vila och ta de lugnt.. Ska försöka ragga tag i flyttlådor, så jag kan börja packa.. Det börjar dra ihop sig för dem stora flytten nu.. Ska bli svinkul.. :D

Annars så e de jobb månda tisda, sen bär det av till kårlmården, och sen på freda ska jag gå på student.. Ska oxå bli tevligt, men börjar få åldersnojja, då jag tänker på att det faktist va hela 5 år sedan som jag tog studenten, och det känns som en himmla massa år sedan.. Börjar bli gammal.. Det känns kanske inte helt bra.. :S

fredag 6 juni 2008

Nationaldag och annat trams..

Japp, det är nationaldag, men har aldrig riktigt fattat vad det egentligen är som vi firar.. Men det kanske inte är så himla viktigt att fatta eller? Och varför är det en röd dag?? Om vi knappt vet vad vi firar, och fira och fira.. 14 åringar super sig fulla och sjunger nationalsången extremt falskt, ja även en omuskialisk person hör det.. Så varför är många lediga? Fattar inte.. Det är ju inte precis som i norge, där det är stort. Och e man stolt över sitt land och firar ordentligt, ja då e man nationalist och rasistisk enligt många så fattar inte riktigt.. Sverige är ibland ett MYCKET konstigt land..

Idag har jag varit i Jönköping, och vet att jag skulle stannat i Bottnaryd idag, men det blev inte riktigt så.. Folk va hemma så katten behövde inte mig. Tror inte hon tycker om mig ändå riktigt.. :S Kanske för att hon inte är den mest sociala katten som finns.. Har träffat mer sociala katter i mina dagar.. Men hon e söt för det..
Köpte i alla fall 2 par byxor och en student present idag, vilket va bra.. Men har inte mkt pengar kvar.. Tur att det är löning om en vecka, så man har pengar igen..

Jaa.. Annars e de skönt med att äntligen att få vara lite ledig i alla fall.. Är så himla trött, vilket påminner mig om att jag kanske ska sova nu.. :P

torsdag 5 juni 2008

Redan Juni..

Ojsan, det är redan juni hjälp vad tiden går fort hänger inte med.. Dagarna ser likadana ut.. Jobbar fortfarande och står i.. I göteborg var det trevligt.. Fick lite kläder av min jätte snälla mamma och sen blev de grillat hos syrran o hennes sambo.. Det var en ganska trevlig da.. Annars har veckan fortsatt som vanligt, men jag har fått en sån irriterande hosta, inte allt för kul.. Inte när det är sommar ute.. Hoppas bara på att jag inte har feber.. Vågar inte riktigt kolla efter... Bara för att..

I helgen ska jag till landet, och vara kattvakt.. Ska bli lite kul.. Men bara lite.. Sitta inlåst på landet är inte precis vad man tänkt sig.. Men det finns i alla fall internet, så man har lite kontakt med omvärlden.. Får se vad jag hittar på där.. Sen e de jobb igen i 2 dagar nästa vecka, sen bär det av till kålmården.. Och alla, ja nästan alla som känner mig vet hur förälskad jag är i djur.. Så det ska bli riktigt kul.. Hoppas bara på att det finns ungar.. :D