torsdag 20 september 2007

uppdatering..

en uppdatering av mitt patetiska lilla liv.. ja, jag vet jag har inget liv tyvärr..
fortfarande sjuk, kan ha en förklaring i att jag har jobbat hela veckan, och darför kanske det tar lite längre tid att bli frisk, men jag behöver pengarna så jag knegar på, och förkylnings smittar patiterna.. hehe. den onda lilla jag kommer fram.. har blivit mer och mer ond nu för tiden märker jag, vet inte varför men känner mig elakare. vilket kan vara både bra och dåligt, eftersom det är bra att stöta bort vissa personer ur mitt liv, ska inte nämna några namn, men det som känner mig ve nog vem och vilka som jag menar..
jag har även sökt lite jobb.. med hjälp av min lilla mamma så hittade jag ett jobb i jönköping, som verkade ganska kul...

men men.. vad har hänt mer än att jag går runt och hostar och e förbannad nu då??
nja det har inte hänt så där jätte mycket faktist.. :S
men har en liten fråga.. varför blir män så mesiganär de är sjuka och bryter ihop för en förklylning eller en influensa??
de e la bara att bita ihop eller?? någon gång som går de över... :P

jaja, kommer inte på så där jätte mycke mer att skriva.. e för trött.. men men..

lördag 15 september 2007

Suck igen

jaja då e man sjuk igen suck! känns som om de inte va länge sedan jag var sjuk.. o vänta nu.. hmmm.. det var ju inte längesedan som jag var sjuk.. fått tebax den förbaskade hostan igen.. många tor att det är för att jag röker som jag hostar, och visst det kan jag hålla med om, men varför så tätt in på?? och varför får jag bara inte cancer och dör då??
jaja.. har blitt mer filosofisk när jag bara sitter hema, tänker för mycket.. för många är det säkert bra att få tänka lite mer, speciellt på sig själv, men inte för mig.. jag bfår bara ångest och blir bitter..
men har i alla fall bestämt mig för att engagera mig politiskt.. trodde att jag hade bestämt mig för var jag skulle engagera mig. men börjar fundera lite på de med. vet inte riktigt.. men de kommer nog.. men tror jag skulle bli en bra politiker..
har alla kvaliteter som behövs. och ni som känner mig vet vad jag menar..
annars händer det inget speciellt i mitt liv.. samma gamla visa spelas upp om o om igen..

suck!!!!

men men.. nu ska jag ta febern..

tisdag 11 september 2007

I en tecknad verklighet

jo man kunde i alla fall önska det...
Hade en mysko dröm om mig själv som en tecknad hjälte, typ spiderman o batman osv..
Ganska trevligt.. Men va inte den här snygga bruden som de flesta brukar va. men va ändå en känd person, men kämpade inte för de som va i nöd heller utan kämpade mer för fula personer.. mer den här o du ska inte behöva gå ner i vikt för att vara snygg hjältinnan.. Gillade drömen.. O va ganska snygg som tecknad figur med sen, sen att inte storyn riktigt höll o att det kom med lite annat skumt och snuskgt de ska vi inte gå inpå här..

söndag 9 september 2007

Morr

"Loneliness is always looking for a friend
It found me once and it has been around since then
Loneliness is never waiting by the door
It sweeps right through and it will never be ignored
Loneliness knows everything I keep inside
My endless thought in the silence of the night
Loneliness is the one who made me see
Ain’t nobody else who can make a change but me"

Juppsi där kom låttexterna igen, jag vet.. Och är inte förvirrad..
En tanke slog mig.. de här är jag..
jag ska bli den jag va, men mer självsäker och mer rakt på sak..
vet itne om folk kommer att gilla den jag kommer bli, men varför bry sig egentligen..??

fredag 7 september 2007

aggresiva och filosofiska tankar...

nu va de ett tag sedan jag skrev här märker jag, men det har faktist inte hänt så speciellt mycket med mitt så kallade liv.. Jo hävdar faktist att jag har ett.. men e osäker..

Men det var inte därför jag tänkte skriva idag, satt och tittade på såpor.. Har börjat göra det nu när jag inte har så¨mycket annat att göra på dagarna, kanske till o med börjar att skriva här igen vem vet??

Men på tal om såporna, jag blir lätt filosofisk när jag tittar på såpor, men oxå avundsjuk på hur perfekta liv de har. Men satt och tänkte på människor jag känner, som klagar över sitt liv. Även jag själv. Man har en tendens att klaga, klaga på hur ensam man e, hur jobbigt allt e. O klyshigt svarar den man pratar med, "de finns dem som har det värre". och visst gör det de.. blir jag utan lägenhet och pengar, finns alltid min mamma o pappa här för mig.. O så bra är det inte alla som har det. men mycke kan man faktist göra ngt åt. känner många som tror sig vara olyckligt kära.. de klagar över att de aldrig får den de vill ha. men i stället för att ta tag i saken sitter de hemma på sina tjocka rumpor och klagar. de har aldrig sagt öppet vad de känner för den andre personen. de velar framotebax, de är bara fega om jag får yttra mig. de vågar inte ge sig in i något som kan såra o skada dem, eller till o med tvärt om, göra dem lyckliga, göra dem osårbara. allt jag säger te er är "if u don´t try youll never find out if it works or not". detta ska bli mitt nya motto..

fick en ny smart ide igår natt när jag inte kunde sova.. jag ska ge mig in i den politiska världen. vill börja förändra och göra ngt. alla mina vänner säger att jag hör de jag vill höra, och gärna förvränger det de säger till mej, tycker detta låter som en toppolitiker, so way not try it?
så alla ni politiker bring it on me!

så.. det var nog det för denna gånger.. funderar på att uppdatera er imon igen om mer tankar snurrar upp i mitt huvud.